Diensten.

Bij Bouwbehang Verwijderen bieden wij verschillende pakketten voor het erafhalen van behang. Ontdek onze verwijder diensten en prijzen per m2.

Bouw behang verwijderen

Laat je bouwbehang verwijderen vanaf € 6 per vierkante meter. Huur onze behangers in en je wanden zullen op een veilige manier behangvrij worden gemaakt.

Nieuw behang aanbrengen

Wij kunnen behang aanbrengen vanaf €10 per vierkante meter. We hebben het dan over renovlies behang of patroonbehang. Neem contact op voor meer informatie.

Behang schilderen

Wij kunnen behang schilderen vanaf €9 per vierkante meter. Dit doen wij dan met witte latex 9010 of 9016. De verf die wij gebruiken is van hoge kwaliteit en is afschrobbaar.

Moeten wij je woning schilderen?

Als onderdeel van Bouwsector Nederland doen wij allerlei werkzaamheden. Buiten dat je door ons je bouwbehang kunt laten verwijderen, kunnen wij ook schilderwerkzaamheden uitvoeren. Vraag daarvoor een offerte aan.

Wanden egaal maken

Het komt regelmatig voor dat wanden onder het behang oneffenheden hebben. Wij hebben een goedkope stukadoor die dit voor je herstelt.

100% Behangvrije Wanden

Buiten dat wij het behang eraf halen kunnen wij ook de behangresten verwijderen. Hierdoor is je woning compleet vrij van behangdeeltjes. 

Telefoon

Offerte

E-mail

Scroll naar boven