Over ons.

Het team van www.bouwbehangverwijderen.nl is gespecialiseerd in renovatiewoningen. Wij kunnen behang er af halen zonder schade aan te brengen. Dit is natuurlijk wel enigszins afhankelijk van de ondergrond.

Harde Werkers

Het valt niet te ontdekken dat bouwbehang verwijderen zwaar werk is. Je hebt er dus gemotiveerde mensen voor nodig die weten wat aanpakken is. Ons team bestaat uit tientallen behangverwijderaars met minimaal 5 jaar werkervaring.

Landelijke Dekking

Door heel Nederland zijn wij vertegenwoordigd! We kunnen dus iedereen helpen van Limburg tot Groningen. En natuurlijk iedereen ertussen. We rekenen lage prijzen en leveren vakwerk. Dus mocht je ons nodig hebben dan horen wij graag van je..

Enkele Teamleden

Geert van Bouwbehang Verwijderen

Geert Hendrik

Directeur

Voor alle aangesloten bouwbedrijven van Bouwsector Nederland heeft Geert de leiding. Bij bepaald welke koers we varen en met welke materialen we werken.

Luis van Bouwbehang Verwijderen.

Luis Hendriques

Voorman - manager

Op de werkvloer is Luis de leidinggevende. Hij stuurt de mannen aan en zorgt dat onze kwaliteit wordt gewaarborgd. Zo lost hij klachten op en zorgt voor de motivatie.

Sander van Bouwbehang Verwijderen

Sander Evertsen

Klantenservice manager

Elk bedrijf gunnen wij een Virtual Assistant zoals Sander. Hij heeft een gave voor een strakke planning die haalbaar is. Daarnaast neemt hij bij ons de telefoon op.

Wil je een Woning Renoveren?

Omdat er veel komt kijken bij een renovatie, is het natuurlijk fijn om hulp te krijgen. Een team dat betrouwbaar is en weet wat die doet. Dit kunnen wij je bieden!

Scroll naar boven